Webgate/virus
Virus - problem och hjälp
 
 Antivirus Program
F-Secure
 Akutlösningar o Problem
 Övrig Information
Det största felet många datoranvändare gör, är att de inte vet vad de gör, men de gör det ändå !
 Tips och Info om Faror, och hur du skyddar dig
Det lurar många faror på Internet. Vi har sammanställt de viktigaste punkterna om olika faror som lurar på dig, och samtidigt försöka presentera en lösning på dessa om du skulle drabbas. Många problem kan undvikas genom att bara använda sunt förnuft. - Läs mer.
 Spywares - Ett sätt att spionera på dig
Spywares är sätt att kartlägga dig och dina intressen utan din vetskap. Spywares är ett stort kapitel, och du hittar den information du behöver Här!
 Se upp för KaZaa - En djungel av Spionprogram
Många är ni som tankar filer via programmet KaZaa. Det är ett utmärkt sätt att utsätta sig för många olika former av risker. KaZaa innehåller 100-tals filer som du absolut inte vill ha i din dator. Läs mer!
 Porr och Sexsidor kan skapa stora problem
De flesta har någon gång besökt en Porrsida på Internet. En del har bitter erfarenhet av det. De har fått en Startsida, skyhöga telefonräkningar eller andra problem. Vet du vad du kan råka ut för? Läs mer!
 Har du fått en ny Startsida som du inte får bort ?
Ibland kan du av "misstag" hamna på en websida som ger dig en ny Startsida. Hur du än försöker, så får du inte bort den. Lösningen hittar du förhoppningsvis Här!
 Skydda dig mot Virus i E-post
I De allra flesta fall så kommer Viruset via e-post. Det har blivit i särklass det mest använda sättet att sprida ohyra. Det finns flera bra sätt att skydda sig. Mer här.

 Tracerout - Spåra en attack mot din dator - Skriv in IP Nummer

 

 
Sidor på Webgate:
Religioner Teatrar
Tidningar
Annonser El & energi Husdjur Musik Postnummer
Barnlänkar Film Kommun/Landst. Myndigheter Rederier Surfhastighet Virus m.m.
Copyright © WebGate 1997 - 2020